Opinió

Trist espectacle al Palau Sant Pere

Molt trist.

Aquesta és l’unica expressió que se’m ve al cap després de vore el que ha passat aquesta vesprada al Palau Sant Pere.

Estava previst que es jugaren les finals de la Copa de la Lliga de futbol sala de Benissa al nostre “palau”, però clar, ha plogut. I, a diferència del que passa en qualsevol altre poble que dispose de pabelló d’esports en tot el món, els benissencs i benissenques no podem fer ús del nostre pabelló cubert quan plou. Això si, quan fa bon temps si que es pot utilitzar.

Portem ja molts anys amb reparacions i reparacions, que no acaben mai amb el problema. Per a que volem piscina cuberta, si ja en tenim una i, a més de bades?

És per això que des d’ací faig una crida a la Regidoria d’Esports i el seu regidor, Paco Montagut, a l’equip de govern i en la seva representació al batlle Juan Bautista Roselló, i a tots els representats dels distints partits polítics que ens representen al plenari de l’Ajuntament de Benissa per tal de que ajuden a l’esport local: que definitivament facen les infraestructures que el nostre poble es mereix (piscina, pista d’atletisme, un nou camp de futbol en condicions, noves pistes de bàsquet o de futbol sala, si calen), i que abans arreglen per sempre les infraestructures de les que si que disposem però no podem fer us degut a les seves condicions.

Xavi Ivars
Webmaster d’Infobenissa.com


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?