Cultura

Un programa ple d’activitats per a celebrar la Setmana de la dona.

De nou aquest any, i amb motiu de la celebració del Dia de la Dona dilluns que ve 8 de març, la Regidoria de la Dona de l’Ajuntament de Benissa ha preparat una setmana plena d’activitats que es desenvoluparan del 8 al 13 de març. La inauguració tindrà lloc el dilluns a les 18.30 hores en els baixos del Centre Cultural, amb l’obertura de l’exposició “Regidores Democràtiques a Benissa. El vot femení a Espanya”. Després de la inauguració d’aquesta exposició se celebrarà un acte en el qual es donarà homenatge a les dues dones que van ser les primeres mestres de Benissa, N’Ángeles Martínez Martínez i Na Marís Crespo Ivars.

El dimarts dia 9 de març es disputarà un partit de voleibol femení en el qual s’enfrontaran el Club Voleibol Benissa contra Club Voleibol Dénia en el Palau Sant Pere. Aquest mateix dia a les 22.00 hores es projectarà la pel·lícula “Yentl”, de Barbra Streisand en el Saló d’Actes de la Seu Universitària.

Per al dimecres dia 10 de març a les 18.00 hores s’ha preparat una exposició i degustació de coques variades en la Seu de les Mestresses, i a les 22.00 hores, en el Centre Cultural, es representarà un obra teatral sota el títol “TOTES POSEN”, d’Abrir Teatre. En acabar la funció tindrà lloc el col·loqui “Disposem les dones d’un temps d’oci personal d’ús particular”.

El dijous dia 11 de març es reserva per al cafè col·loqui “Fonaments de la Felicitat”, a càrrec de la psicoterapeuta Pilar Masutier Cervantes, que es desenvoluparà a la 15.15 hores al Restaurant Cantó.

Per a tancar aquest programa d’activitats, l’equip de futbol sala femení de Benissa s’enfrontarà a l’equip de futbol sala femení de Pego, en el Palau Sant Pere el dissabte 13 de març a les 17 hores.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?