Cultura

Quatre pintors ben joves exposen les seues obres al Casal

La Regidoria de Joventut ha organitzat una Mostra Jove on hi intervenen quatre pintors i pintores locals que no superen els 18 anys. Els quadres estaran al Casal dels Joves fins el 15 de desembre i els autors d’esta mostra són: Anabel Oller Giner, Inma Rodríguez de Gúzman Ivars, Miquel Ferrer i Mireia Ripoll Bertomeu. La inauguració oficial d’esta exposició es va fer dissabte passat i va comptar amb la presència dels artistes, de l’alcalde, Juan Bautista Roselló, i del regidor de Joventut, Miquel Cabrera. El primer edil va assenyalar la intenció d’oferir els instal·lacions del Casal Jove per a donar a conéixer l’obra d’estos joves pintors i els va animar “a seguir treballant per a oferir peces d’autèntica qualitat”.

Per la seua banda, el regidor de Joventut ha destacat la varietat de les obres seleccionades, l’estil i les tècniques emprades pels joves creadors. “Açò no és més que el punt d’eixida, però la nostra intenció és fomentar la participació de tots els joves que fan art, és a dir, volem donar continuïtat a esta iniciativa de cara a l’any que ve”, segons va dir Miquel Cabrera. L’exposició es pot visitar tots els matins, de dilluns a divendres, de 11 a 13 hores i les vesprades i dissabte de 18 a 20 hores.

Les activitats de la Regidoria de Joventut continuen demà mateix amb un viatge a Oriola a fi de visitar l’exposició “La llum de les imatges”. A més a més, a hores d’ara està preparant la programació nadalenca del Pastís de Moniato, amb tota mena de propostes a fi d’omplir el temps d’oci i d’esbarjo dels més menuts de la casa.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?