Natura

Els socialistes denuncien la construcció d’un camp de golf i 2500 habitatges en Vinyent-Lleus

Sembla ser que Benissa no s’escaparà de la “moda” dels camps de golf i les urbanitzacions lligades al seu entorn. Així almenys ho ha fet públic la Comissió Executiva local del PSPV en un comunicat remès als mitjans de comunicació. Segons la versió dels socialistes, hi ha un projecte immobiliari per construir un camp de golf i uns 2.500 habitatges en un sector de sòl no urbanitzable situat en la partida rural del Vinyent-Lleus.

La denúncia formulada pel grup de l’oposició es basa en el fet que el 29 d’octubre de 2003 es va inscriure en el Registre Mercantil d’Alacant una societat sota el nom de Benissa Golf SL. A més, sempre segons les dades facilitades per l’executiva del PSPV, aquesta mercantil ha sol·licitat recentment a Iberdrola l’adquisició de 60.000 kilowatts per al sector en qüestió, potència necessària per a dotar de servei elèctric a uns 2.500 habitatges, segons els càlculs efectuats pels socialistes. És més, aquesta més que presumible actuació urbanística està en marxa perquè “és de domini públic que molts veïns de la zona estan venent terrenys a intermediaris immobiliaris”, tal com assenyalen en el comunicat.

Però encara hi ha més. El PSPV insinua certa connivència del batle, Juan Bautista Roselló, i el seu equip de govern respecte a aquesta proposta urbanística a desenvolupar en Vinyent-Lleus. “Creiem que alguna cosa deu saber el batle i el seu equip de govern, format pel PP i el PSI, doncs ningú constitueix una societat i adquireix terrens sense haver adquirit certes garanties, en aquest cas polítiques, que un projecte de l’envergadura assenyalada arribe a bon terme”, subratllen els socialistes. Aquest projecte suposarà, en la seua opinió, un canvi substancial en la demografia i la morfologia de la ciutat per les seues fortes implicacions en recursos naturals.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?