Natura

Els bombers voluntaris de Montemar es troben preparats per fer front als incendis

Aquesta setmana els “Bombers voluntaris” de Montemar/Benissa van realitzar una prova general en realitzar un simulacre d’incendi. Es van reunir un total de 15 persones voluntàries a la Cala Advocat, on es va desenvolupar un incendi fictici. Aquesta agrupació es troba composta per pensionistes de nacionalitat alemanya, austríaca i suïssa, que passen la tercera edat al nostre municipi. Alguns d’ells ocupaven tasques relacionades amb l’extinció i la prevenció d’incendis com a bombers professionals o oficials de la Forces Armades del seu país.

Els “Bombers voluntaris” disposen d’un cotxe amb remolc equipat i disposa de motobombes, diversos tipus de vàlvules i arrencades i una gran pila de tubs-mànigues. Durant aquesta jornada van realitzar una sèrie de proves com el canvi de mànegues per avaria, control de les boques de reg de la urbanització i la distribució d’ordres.

El regidor de seguretat ciutadana de l’Ajuntament de Benissa, Alexander Theobald, en col·laboració amb la Regidoria de Protecció Civil, va efectuar una inspecció d’aquesta prova general “in situ”, i va reconèixer que “els Voluntaris de Montemar desenvolupen la seua missió d’una forma molt eficaç i amb una rapidesa enorme”. Va agrair i va felicitar els voluntaris alhora que es va comprometre a donar-los tot el suport necessari en aquesta tasca per part de l’Ajuntament de Benissa.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?