General

El Parc de Bombers Voluntaris de Benissa passa a ser de titularitat municipal

El Parc de Bombers Voluntaris ubicat al polígon industrial de La Pedrera és ja de titularitat municipal. Així es va donar a conéixer en el plenari de dimarts, ja que la junta rectora del Consorci Provincial per al Servici de Prevenció i Extinció d’Incendis i Salvament d’Alacant ha donat el vistiplau a la reversió de la parcel·la i la cessió gratuïta de l’immoble construït per l’Ajuntament. Es tracta, si més no, de formalitzar una situació que es dóna des de fa temps perquè, de fet, la gestió el parc fa anys que la porta directament l’administració local.

L’alcalde, Juan Bautista Roselló, va dir que a hores d’ara l’edifici està utilitzat al 100% perquè és la seu de la Unitat de Bombers Voluntaris, del SAMU i de l’Agrupació de Protecció Civil. A més, a l’estiu acull també a una de les Brigades Forestals. “Pensem que este edifici està donant un servici a la comunitat molt important i volem seguir millorant-lo. Les despeses es redueixen als conceptes derivats del manteniment i de l’equipament pròpies del parc”. “La reversió”, va afegir, “no suposa cap canvi en el funcionament sinó es tracta simplement d’establir la titularitat municipal”.

El grup Ciutadans Independents de Benissa (CIBE) va criticar esta reversió perquè, al seu entendre, suposa una mala gestió de l’equip de govern. Isidor Mollà va dir que la parcel·la es va cedir en el seu dia a la Diputació Provincial a canvi que s’habilitara un parc subcomarcal de bombers professionals, cosa que no s’ha fet malgrat que el PP continua manat a l’administració provincial i autonòmica. “Per a nosaltres és una mala noticia perquè havia de ser la Diputació l’encarregada d’assumir directament les despeses d’un parc amb vocació subcomarcal”, va subratllar Mollà.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?