General

Inaugurat el nou parc públic Maria Ibars amb 2.300 metres quadrats

El dimarts va quedar oficialment inaugurat el nou Parc Públic Maria Ibars, una zona d’esbarjo situada a l’illa entre el carrer del mateix nom i l’Avinguda l’Alcúdia. El parc té una superfície total de 2.300 metres quadrats dividits en una zona per als vianants i ajardinada, una àrea de jocs infantils i un xicotet pàrquing per als veïns. Les obres han tingut un cost de 180.000 euros i han estat realitzades per les brigades municipals. S’ha conservat el nom tradicional de Maria Ibars, la propietària dels terrenys on se situa el parc que connecta amb l’anomenada Pinada de Selva.

L’acte d’inauguració comptà amb la presència de les autoritats municipals, encapçalades per l’alcalde, Juan Bautista Roselló, i la regidora de Parcs i Jardins, Josefina Ivars, i d’alguns veïns de la zona. Roselló ha destacat la millora de l’entorn públic i urbà que ha comportat la construcció del parc “perquè des d’ací es poden contemplar unes vistes espectaculars amb el Penyal d’Ifach, el mar i el bell paisatge dels abancalaments típics de la nostra zona”. Per tot això, el primer edil va animar a tots els ciutadans a gaudir d’aquest nou espai d’oci i esbarjo.

Per altra banda, de cara al 2004 s’escometran una sèrie d’obres de condicionament de la resta de parcs existents al municipi amb un pressupost de 60.000 euros. La intervenció més important serà la del Parc de la Glorieta de Dolores Piera, ja que està prevista la renovació total de la zona de jocs infantils i la millora de tot el recinte per a potenciar el seu ús social.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?