Natura

Tres incendis entre Benissa i Calp posen en alerta els bombers

Pel seu interés reproduïm aquesta notícia apareguda al diari EL PAIS el 14 de juny de 2003:

Tres incendis simultanis, entre els termes municipals de Benissa i Calp, van mantindre ahir en alerta els efectius de bombers del consorci provincial. El Centre de Coordinació d’Emergències de L’Eliana sospita que els focus van ser intencionats. Un home romania ahir detingut per la seua suposada implicació en els fets, segons la policia local de Benissa.

Els danys van ser mínims -tot just un miler de metres quadrats de matoll i pins joves- entre els tres conats d’incendi registrats en menys de tres hores. El primer conat es va originar a les 13.20, a pocs metres de la discoteca TRANCE, a Calp. La proximitat d’un xicotet grup de cases va obligar els bombers a desallotjar huit inquilins, com a mesura preventiva. Una columna de fum es desplaçava cap a la zona, segons el Centre de Coordinació d’Emergències. Mentre els bombers participaven en les tasques d’extinció de les flames, a uns dos quilòmetres cap a la serra -entre Benissa i Calp- es va detectar més foc, en dos punts distints.

Els sinistres van ser controlats cap les 16.45. El primer conat va afectar 120 metres quadrats de matoll i pi jove; el segon i el tercer, 800 metres quadrats.

Enllaç
Notícia original


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?