General

Els serveis d’ocupació es posen en xarxa

Pel seu interés reproduïm aquesta notícia apareguda al diari EL PAIS el 2 de juliol de 2001:

Responsables de la gestió de l’ocupació universitària de tota Espanya es donaran cita, a partir del dia 4 de juliol, en la seu de la Universitat d’Alacant a Benissa per a participar en un curs d’estiu. La convocatòria, propiciada pel GIPE (Gabinet d’Iniciatives per a l’Ocupació), servirà, segons ha anunciat la seua directora, Rosa Torres, per a crear “una xarxa de serveis d’ocupació universitària, a la qual podran adherir-se les institucions que ho consideren oportú”.

S’abordaran temes com l’orientació a l’alumne, els programes europeus de mobilitat de l’estudiant i la seua gestió i la captació de fons, així com el paper de les relacions públiques i el màrqueting des del punt de vista d’aquests serveis, la comesa dels quals és preparar i assessorar l’estudiant per a l’acompliment de la seua professió en la vida activa.

La trobada comptarà amb la participació no només dels gabinets d’ocupació de les universitats espanyoles, sinó també amb membres de la Comissió Europea, de la Conferència de Rectors (CRUE) i del Portal d’Internet Universia. De fet, la conferència inaugural girarà entorn de la Visió i propostes des de la Conferència de Rectors per als serveis universitaris d’ocupació, que estarà a càrrec del secretari general de la CRUE, Félix García Lausín.

Enllaç
Notícia original


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?