Successos

Quatre alemanys accepten tres anys per segrestar un compatriota

Pel seu interés reproduïm aquesta notícia apareguda al diari electrònic EL PAIS el 14 de novembre de 2001:

L’Audiència d’Alacant va celebrar ahir un judici a quatre ciutadans alemanys acusats de segrestar a Xàbia (La Marina Alta) a punta de pistola un compatriota i reclamar pel seu rescat huit milions de pessetes, en 1999. Els processats van acceptar complir una condemna de tres anys de presó i indemnitzar la víctima amb 500.000 pessetes.

Els fets es van registrar el 20 de setembre de 1999, quan Silvio Z., de 22 anys, i Marcel P., de 27 anys, van fer xocar el seu vehicle contra l’utilitari de la víctima, l’empresari alemany Udo Korthaus. Segons el relat del fiscal, els segrestadors van baixar del cotxe i, a punta de pistola, van abordar la víctima i la van introduir en el vehicle. En arribar al municipi de Benissa, un altre vehicle, conduït per Christian W., de 21 anys i acompanyat per Frank S., els esperava, per a traslladar el segrestat fins a una immobiliària. Allí, la víctima va aconseguir adquirir part del rescat, un milió i mig, i va deixar a deure als agressors la resta dels diners. Els autors del segrest van ser arrestats durant el lliurament de la resta del botí.

El ministeri públic va modificar la seua petició inicial de condemna i va rebaixar la pena a set anys en considerar que els fets són constitutius d’un delicte de detenció il·legal i no de segrest.

Enllaç
Notícia original


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?