Natura

El 30 de setembre tindrà lloc la VI Jornada de neteja submarina del litoral de Benissa

El diumenge 30 de setembre tindrà lloc en el Club Nàutic Les Bassetes la VI “Jornada de Neteja Submarina del litoral de Benissa”, organitzada per aquest club, l’ajuntament i amb la col·laboració de diverses empreses del poble.

Aquesta activitat començarà a les 10 del matí i tots el participants tindran a la seua disposició un total de 7 embarcacions que oferiran el seu recolzament en les tasques de desplaçament i recollida de residus per les cales i penya-segats de Les Bassetes, La Fustera, Baladrar, Els Pinets i La Llobella. A més, es realitzarà una neteja terrestre per les zones on siga possible. En tots els casos, es disposarà d’unes malles amb tancament-fàcil i una capacitat inferior a 10 kg per a dipositar les deixalles fàcilment.

En finalitzar, s’obsequiarà a tots els participants amb un menjar i un detall. Els vestuaris i dutxes romandran oberts per a la seua utilització. De moment ja s’han inscrit uns 30 bussejadors de diverses nacionalitats, però encara hi ha temps perquè s’apunten més persones. Els interessats hauran d’aportar la titulació justificativa dels coneixements de busseig i una fotocòpia del DNI.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?