General

Veïns de Benissa exigeixen al batle que diga si la Llobella està paralitzada o s’urbanitzarà

L’Associació de Veïns Costa de Benissa demanarà al batle Juan Bautista Roselló el dilluns, que aclarisca si el sector Llobella I està paralitzat, tal com els va informar a principi de gener, o a punt d’urbanitzar-se com es desprén d’algunes notícies publicades en premsa.
Esta qüestió és una de les que major preocupació suscita entre els associats, segons va quedar evidenciat en l’assemblea que l’organització va celebrar el dimecres amb més de seixanta assistents.
En la trobada es va denunciar també l’ús il·legal que algunes empreses de construcció i jardineria vénen fent de les àrees preparades en les urbanitzacions per a l’arreplegada selectiva de fems. Es va acordar, a més, sol·licitar al govern mesures urgents i decisives per a posar fi a l’abandó i vagabunderia de gossos, i es va informar que l’Ajuntament ha consignat 250.000 euros per a millorar vials en urbanitzacions i partides rurals.
Amb caràcter immediat s’iniciaran treballs de millora en l’avinguda dels García fins a la urbanització Altamira.
Però ara el que més preocupa a l’associació són les contradiccions enormes entre el que el batle els va informar al gener i el que es va llegir poc després en alguns periòdics, explica Paloma Hoffmann, presidenta de l’organització veïnal.
Segons Hoffmann, hi ha inquietud i malestar entre els veïns perquè temen que les màquines entren a urbanitzar la zona d’un moment a un altre, malgrat que el batle els va assegurar que el sector Llobella I estava paralitzat, i que en la Llobella II existien problemes i desacords entre l’Agrupació d’Interés Urbanístic i l’agent urbanitzador.
Els alarma en concret que Roselló afirmara davant de la premsa que seria desgavellat pensar que la Llobella no es construïsca. Davant d’açò, la presidenta de l’Associació de Veïns de la Costa de Benissa reitera que és l’únic paratge natural que queda sense construir en tota la costa de la Marina Alta; i mereixeria una protecció especial.
I afig que no s’ha fet un estudi d’impacte ambiental sobre eixa àrea, i ens pareix que hi ha unes presses enormes per aprovar plans de desenvolupament sense haver complit tots els requisits i les formalitats que es requerixen, va retraure Hoffmann.
Sobre el compromís del batle que el desenvolupament d’aquest sector serà debatut amb caràcter prioritari en la primera reunió del consell d’urbanisme, la presidenta va ironitzar que escolten eixa promesa des d’octubre i encara no se’ls ha convocat a cap sessió del consell.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?