General

Turisme es reuneix amb el sector empresarial turístic de Benissa

Reunió amb el sector empresarial turístic de Benissa
Reunió amb el sector empresarial turístic de Benissa

La Regidoria de Turisme s’ha reunit aquesta setmana amb el sector empresarial turístic de Benissa a la sala d’actes de la Seu Universitària per a avaluar conjuntament amb els empresaris les accions dutes a terme durant 2014, conèixer les dades anuals estadístiques sobre visitants i ocupació turística així com els resultats de l’enquesta de demanda que el Departament de Turisme, en col·laboració amb la Conselleria de Turisme, duu a terme durant el període estiuenc. També es van presentar algunes accions per a dur a terme en 2015 així com un programa d’assistència a fires que s’estudiarà amb més deteniment en les reunions sectorials que s’aniran preparant a partir de principis de 2015.

Finalment, es va presentar als assistents la possibilitat de potenciar i dinamitzar de nou el Consell Assessor de Turisme de Benissa com una ferramenta d’assessorament i suport a la política turística municipal. Alguns dels assistents van aportar ja interessants idees i suggeriments que s’incorporaran a les accions a dur a terme en l’anualitat de 2015.

La Regidoria de Turisme i en el seu nom el Regidor de turisme, Xavier Estupiñá, convida a tots els empresaris que tinguen interés a participar i conèixer més detalls sobre aquesta i futures reunions a que es posen en contacte amb el Departament de turisme: turismo@ajbenissa.es / 96 573 22 25.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?