Economia

I Workshop Turístic i Empresarial Benissa, Teulada-Moraira i Vall del Pop

I Workshop empresarial
I Workshop empresarial

Dijous passat, al CDT de Dénia, es va produir el primer trobe fruit d’una col·laboració mútua entre polítics i empresaris recorrent a l’uníson el mateix camí. En aquesta ocasió a través d’un Workshop.

Els assistents a aquesta plataforma professional van ser: tepresentants polítics de les tres administracions: President de la Mancomunitat Vall de Pop, Sr. José Vicente Marco Mestre, Alcalde de Teulada-Moraira, Sr. Antoni Joan Bertomeu Vallés i el Sr. Francesc Xavier Estupiñá regidor de Turisme de Benissa. Present també en aquest acte el cap de el àrea de Formació de la Agència Valenciana de Turisme, Sr. Javier González Cabanes.

Representants de les Associacions Turístic-empresarials de les tres destinacions: ATEBE (Benissa) Sr. Joaquín Ivars, AECO (Teulada-*Moraira) Sr. Andrés Rivero, TOT VALL DE POP Sr. Ángel Vives i AEA (Lloguers de la província d’Alacant), Sr. Mariano Espinosa.

Relació de les empreses assistents: Lloguers Guzmán, Lloguers Villamar, Club de Golf Ifach, Pensió Fonda María, Aparthotel Parcs Casa Blanca, Rentspain.com, Club Hípic Benissa, Pepons Travel, Hotel/Restaurant Al Zaraq, Restaurant Casa Eusebio, Hotel-Restaurant Casa Maco, Escola de Vela les Antípodes, La Naturadora, Cellers del Mediterrani, García Viles (Lloguers turístics), Aestas Ecoturismo (Empresa de Turisme Actiu), Casa Rural Castell de la Solana, Silvoturismo (Empresa de Turisme Actiu), Restaurant Riu Rau, Restaurant les Terrasses de la Torre, Cellers Parcent, Cellers Gutiérrez de la Vega, Restaurant la Solana, Finca la Cuta (Jardí d’Espígol), Casa Rural el Corral, Hotel Casa Júlia, Cellers Xaló, Solpark Tennis (allotjament, restauració), Hotel la Sort, Càmping Moraira, Restaurant la Sort, Mermaid Diving Center, Bar Cafeteria Bella Dona, Vaixells i Coses, Celler Cooperatiu Sant Vicent Ferrer, General Home Service, AEA (Associació Empresaris d’Allotjament), Scuba Moraira i Caronline (Rent a Car).

Abans de començar les taules de treball es va produir una reunió prèvia, on es va presentar als assistents aquest Workshop empresarial.

Els intervinents en aquest acte previ al *orkshop van ser per aquest ordre: Sr. Xavier Estupiñà, Regidor de Turisme de Benissa, Andrés Rivero García, Vicepresident de AECO, Antonio Joan Bertomeu, Alcalde de Teulada-Moraira, José Vicente Marco Mestre, President de la Mancomunitat Vall de Pop i tancaria el torn de les intervencions el cap de el àrea de Formació de l’Agència Valenciana de Turisme, Sr. Javier González Cabanes.

Destaquem les paraules d’aquest últim en les quals declarava el següent: “És una iniciativa que en poques ocasions s’ha vist, que referents turístics d’una zona determinada s’unisquen per a estalviar esforços i cercar sinergies per a la promoció d’un territori, és digne de lloar”

D’altra banda els oradors van tenir paraules d’agraïment al gran treball que les tècniques de Turisme han estat realitzant en aquest projecte com són Loli Vicens de Benissa, Nuria Castells de la Vall de Pop i finalment Lucía Ortolá de Teulada-*Moraira.

A continuació, es va procedir a la reunió de tots els assistents en unes taules de treball que s’havien preparat per a l’ocasió en el CDT de Dénia on van poder compartir i estudiar els empresaris les diferents formes de col·laboració possibles que es puguen aconseguir arran d’aquest tipus de trobades.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?