General

L’oferta complementària de Benissa, Teulada-Moraria i Vall de Pop es reuneix a Benissa

El regidor Xavier Estupiñá amb els empresaris del sector turístic
El regidor amb els empresaris del sector turístic

Ahir, 1 de febrer, es va celebrar en l’Oficina de Turisme (Tourist Info) Benissa, l’última d’una sèrie de reunions itinerants de treball que Benissa, Teulada-Moraira i Vall del Pop han estat impulsant amb els empresaris del sector turístic d’aquestes tres destinacions arran del conveni que van subscriure per a l’execució, coordinació i impuls d’accions de promoció conjunta. Aquesta reunió es va realitzar amb empresaris de l’oferta complementària i va estar presidida pel regidor de Turisme de Benissa, Fsc. Xavier Estupiñá Pastor, que va estar acompanyat pel president de l’Associació Turística i Empresarial de Benissa (ATEBE), Joaquín Ivars i el vicepresident de l’Associació d’Empresaris i Comerciants de Teulada-Moraira (AECO), Andrés Rivero.

Segons va explicar el regidor de Turisme, aquestes reunions empresarials tenem l’objectiu d’establir les bases d’una col·laboració pública i privada entre les tres administracions i el sector empresarial de les tres destinacions turístiques.

Estupiñá va comentar als assistents que el conveni naix per a potenciar i enriquir l’oferta de cada lloc destacant, en tot moment, la complementarietat de les tres destinacions i la gran importància d’aquest treball conjunt de l’administració amb els empresaris del sector.

Algunes de les accions portades ja a cap s’han materialitzat en l’edició d’una “Guia Turística Benissa, Teulada-Moraira, Vall de Pop”, que recull informació del nou espai turístic agrupada per productes: mar, natura, cultura i gastronomia i el nexe d’unió de la qual és el moscatell, i l’elaboració d’un calendari d’activitats turístiques sota el títol “Déjate Llevar”.

A més, es va explicar als empresaris la possibilitat de crear paquets turístics combinant productes i serveis de les empreses de les tres destinacions. Per això, se’ls ha emplaçat el 9 de febrer a una reunió de treball “Workshop” per a l’elaboració dels paquets turístics en el CDT de Dénia a la qual s’espera l’assistència d’una important representació del sector empresarial.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?