General

El diputat provincial de Turisme es reuneix amb el batle de Benissa per a la promoció turística del municipi

Reunió a Benissa amb el diputat provincial de turisme
Reunió a Benissa amb el diputat provincial de turisme

Hui s’han reunit a Benissa el Diputat de Turisme, Joaquín Albaladejo, el batle de Benissa, Juan Bautista Roselló i el regidor de Turisme, Xavier Estupiña amb el president de l’Associació Turística Empresarial de Benissa, Ximo Ivars Crespo i Loli Vicens, tècnic de l’oficina Tourist Info de Benissa per a parlar dels balanços turístics del 2012 en el municipi i la promoció d’aquest de cara al 2013.

El diputat de Turisme i el batle de Benissa han donat els detalls, que s’anaven a discutir en la reunió, en una roda de premsa. En ella, el diputat Joaquín Albaladejo ha parlat dels plans que es duran a terme per a la promoció dels municipis de la Costa Blanca i, en concret, de Benissa. En paraules d’Albaladejo, “Benissa reuneix totes les virtuts turístiques atractives, cultura, costa i gastronomia. Hem de realçar les virtuts que Benissa reuneix.”

La Diputació està treballant en la promoció turística pel 2013. La fira de turisme Fitur és una de les activitats que ja s’estan planejant, per a això, Albaladejo recorrerà tota la comarca. Han comentat també que, enguany, Fitur serà nou i singular i que en la reunió es discutirien quines són les virtuts que es mostraran de Benissa.

Juan Bautista també ha comentat que les xifres turístiques de Benissa d’enguany són més favorables que les de l’any anterior. Tot això s’ha aconseguit gràcies a les activitats proposades per la Regidoria de Turisme com la “Ruta Benissa amb sabor: Cultura i Tapes”. Aquestes es van preparar amb l’objectiu d’atraure els visitants i fer que gaudisquen de la seua estada.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?