General

Setmana de la salut a Benissa a partir del pròxim dilluns

Cartell de la Setmana de la Salut
Cartell de la Setmana de la Salut

Benissa celebra una nova edició de la Setmana de la Salut. Les activitats que s’inicien el pròxim 30 de setembre i finalitzen el 5 d’octubre, tenen com a objectiu fonamental fomentar i promocionar la salut a través de temes molt variats.

Els assistents podran participar en tallers de risoterapia, d’alimentació energètica, de prevenció de problemes en els peus, estimulació aquàtica, protecció del cervell o de ioga en família, entre d’altres. Diferents experts de l’àmbit de la salut participaran en un complet programa organitzat per l’ajuntament, en el qual col·laboren diferents entitats i empreses de Benissa. Per a la configuració del mateix, el departament va contactar amb la major part de professionals que apareixen en la guia sanitària del municipi.

La regidora delegada de l’àrea, Isabel Bou, ha dit que “l’educació en salut és fonamental per a millorar els nostres hàbits diaris”. Al que ha volgut afegir que “anem a continuar treballant des de la perspectiva de la prevenció”.

Cal recordar que Benissa és un dels municipis que es troben dins del programa “Xarxa Salut”, la qual cosa ha portat a la regidora a engegar un programa global amb una visió holística en el qual s’integren altres àrees com esports, medi ambient, educació o participació ciutadana.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?