General

La Setmana de la Salut tindrà lloc del 15 al 20 d’Octubre

Presentació de la II Setmana de la Salut a Benissa
Presentació de la II Setmana de la Salut

La Regidoria de Sanitat ha organitzat la “II edició de la Setmana de la Salut”, que es farà a Benissa del 15 al 20 d’octubre i que estarà plena d’activitats encaminades a fomentar hàbits saludables i previndre certes malalties.

El dilluns 15 d’octubre, a les 19.30h s’inaugurarà l’exposició “Arte Reconfortante” de Pilar Bressó, a l’aula d’exposicions del Centre Cultural. Tot seguit hi haurà, en la Seu Universitària, a les 20.30h, una xerrada sobre reiki per al llançament del pròxim curs “Usui i reiki natural”.

Des de la Regidoria de Sanitat han preparat tallers i activitats relacionades amb la salut i prevenció de malalties, com les oculars. Durant tota la setmana de la salut podran acudir a Visiòptica per a fer-se revisions. A més, s’han organitzat tallers de ioga per a joves i adults, els dies 17 i 19 d’octubre, en el Casal d’Associacions de Benissa, una visita guiada a l’Hospital Marina Salut, així com xerrades del Doctor Clavijo, el doctor Paco Buïgues i Pep Catala sobre “Solidaritat i Donació de Sang”, “La Diabetis” i “Meditació” respectivament.

Durant el divendres 19 d’octubre, es realitzaran una sèrie d’activitats en la piscina coberta de Benissa. Entre elles, els participants podran practicar natació per a adults i per a xiquets, aquafitness, spinning o Zumba-Batuka per a adults i joves, entre moltes altres més activitats.

La setmana de la salut acabarà amb un taller de cuina saludable i vegetariana, impartit per Anna Morera, experta en nutrició natural i cuinera professional.

La regidora de Sanitat, Gloria Ivars vol agrair a tots els col·laboradors la seua participació desinteressada en aquesta II edició de la Setmana de la Salut. Així mateix, anima a tots els veïns a participar en aquestes activitats saludables.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?