General

Benissa acollirà la Setmana de la Salut del 26 al 30 de setembre

Presentació de la I Setmana de la Salut
Presentació de la I Setmana de la Salut

La Regidoria de Sanitat ha organitzat la “I Setmana de la Salut”, que es farà a Benissa del 26 al 30 de setembre i que estarà plena d’activitats encaminades a fomentar hàbits saludables i previndre certes malalties.

Destaca la celebració, a partir del dilluns 26 de setembre a les 21.30h, de l’onzé “Caminar és sa”, una iniciativa que segons ha comentat la regidora de l’àrea, Gloria Ivars, “continua tenint èxit gràcies a la fidelitat de la gent de Benissa, que any rere any ha participat”. A més, enguany Mans Unides Benissa, recolzarà aquesta activitat amb la intenció de recaptar fons per a la campanya “SOS Banya d’Àfrica”, segons ha explicat el seu portaveu, Pere Cabrera.

Des de la Regidoria de Sanitat s’ha cregut important fomentar una vida saludable i per això s’ha ampliat l’oferta d’activitats, introduint una campanya de prevenció de malalties oculars, que es durà a terme des de Visiòptica a càrrec de Josep Pastor durant tota la setmana o un dia de portes obertes en la piscina municipal, concretament el divendres 30, amb activitats per a bebés, xiquets i majors durant tota la vesprada.

També s’ha preparat una xerrada sobre primers auxilis el dimecres 28 de setembre de 20.00 a 22.00 en l’Arxiu Municipal i una jornada de donació de sang el dijous 29 de 17.00h a 20.00h al Centre Social Bèrnia.

Finalment cal destacar la conferència que oferirà Vicent Guillem, doctor en Ciències Químiques en el Servei d’Hematologia i Oncologia de l’Hospital Clínic de València. Serà el divendres 30 a les 20.00 en el Centre Cultural. Guillem parlarà sobre l’origen emocional de les malalties.

Es pot trobar més informació en aquest fullet de la Setmana de la Salut.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?