General

Tallers i xerrades sobre salut i benestar per al mes de juny

Ull (foto del flickr de helgabj)
Ull (foto del flickr de helgabj)

La Regidoria de Sanitat, a càrrec de la regidora Gloria Ivars, ha organitzat alguns cursos, tallers i activitats per a aquest mes de juny relacionats amb la salut i el benestar personal.

El divendres 8 de juny a les 20.00 en la Seu Universitària tindrà lloc un taller titulat “Visió natural i mètode bates. Tu pots fer alguna cosa pels teus ulls, aprèn a millorar la teua visió”. L’entrada serà gratuïta i estarà impartit per Amelia Salvador Villalba, metja oftalmòloga.

També es desenvoluparà un taller de nutrició els dissabtes 9,16 i 23 de juny de 10.00 a 13.00 en el Casal d’Associacions. L’impartirà la nutricionista i trofòloga Amparo Santos. El preu són 40 euros i és necessari inscriure’s a l’OAC de l’Ajuntament.

També com a novetat s’impartirà un curs titulat “Entrenament en relaxació creativa. Salut Psicosomàtica”. Es realitzarà els dies 6,13, 20 i 27 de juny i 4 de juliol de 19.00 a 21.30 en el Casal d’Associacions. Tindrà un preu de 70 euros i serà impartit per Josep Ibáñez, pedagog i monitor d’entrenament de relaxació creativa. És necessari inscriure’s en l’OAC de l’Ajuntament.

Cal recordar la continuïtat de les xerrades sobre enfortiment del sistema immunològic que es porten desenvolupant des de fa mesos. Al juny seran els dies 7 i 29 a les 20.00 en la Seu Universitària.

Finalment, es fa una crida a la donació de sang el dimarts 19 de juny de 17.00 a 20.30 en el Centre Social Bèrnia.

Fullet amb les activitats:
http://www.slideshare.net/aytobenissa/actividades-sanitat-juny-ayto-benissa

+ Info sobre el Taller de nutrició:
http://www.slideshare.net/aytobenissa/edit_my_uploads

+ Info sobre el Taller de relaxació creativa:
http://www.slideshare.net/aytobenissa/info-relajacin-creativa


Comentaris a la notícia

Jaume

La regidoria de Sanitat no para de promoure cursets de "teràpies alternatives" sense cap mena de suport científic. Ara li toca al mètode Bates, que tracta de millorar la visió amb una sèrie d'exercicis. Sapieu que no hi ha cap demostració científica seriosa que diga que funcione. Per tant, no perdeu el temps. <a href="http://en.wikipedia.org/wiki/Bates_method" title="" http://en.wikipedia.org/wiki/Bates_method


Voleu deixar un comentari a la notícia?