General

La Regidoria de Sanitat organitza la Setmana de la Salut

Cartell de la III Setmana de la Salut de Benissa
Cartell de la III Setmana de la Salut

La Regidoria de Sanitat ha organitzat la “III Setmana de la Salut”, que tindrà lloc a Benissa del 21 al 26 d’octubre i que estarà plena d’activitats encaminades a fomentar hàbits saludables i previndre certes malalties.

El dilluns 21 d’octubre, a les 20.00 a la Seu Universitària, tindrà lloc la xerrada “Millora la qualitat de la teua vida reduint l’estrès i l’ansietat”, a càrrec de la psicòloga Isabel Montero. El dimarts 22 d’octubre se celebrarà una taula redona “Conductes de risc en els adolescents”, de 17.00 a 19.00 en el Centre Cultural. Està dirigida a pares i mares, professors i educadors.

Per al dimecres 23 d’octubre s’ha programat una xerrada titulada “Elige Salud”, un taller de nutrició i degustació d’un berenar saludable. Estarà impartit per Isabel Lamas Pérez, dietista i serà a les 17.30 a la Seu Universitària. A continuació, cap a les 19.30 al Casal d’Associacions, Isabel Lamas oferirà un taller de “Reajustament vital”, per a aconseguir el benestar emocional i físic mitjançant la dansa i el so.

El dijous hi haurà un taller de ioga per a majors. L’impartirà Sanda Teruel a les 10.30 al Centre Social Bèrnia. Aquest mateix dia per la vesprada, a les 17.30 al Casal d’Associacions, es presentaran els llibres i CD “Los Cuidix”, de l’autora Maite Urchueguía Navarro i a continuació es farà el taller de disfresses “Los Cuidix”.

El divendres 25 d’octubre, a les 20.00 a l’arxiu municipal, es presentarà el llibre “Càncer, un enfocament biològic” i tindrà lloc una xerraada “Càncer, tendim a models integratius: la medicina que ens mereixem”, de l’autor Juan Serrano Gandia, biòleg, especialitzat en bioquímica i biologia molecular.

A més, des de la Regidoria de Sanitat han preparat tallers i activitats relacionades amb la salut i prevenció de malalties, com les oculars. Durant tota la setmana de la salut podran acudir a Visiòptica per a fer-se revisions.

El divendres 25 d’octubre es faran una sèrie d’activitats a la piscina coberta de Benissa. Entre elles, els participants podran practicar aquafitnes, ciclo indoor, funky, GAP o zumba per a adults i joves, o natació per a bebès, entre moltes altres més activitats.

La Setmana de la Salut acabarà amb un taller per a totes les edats sobre “Bons hàbits posturals en la vida diària”, impartit per Camilo Cabrera, d’Espai Vital. Serà el dissabte 26 d’octubre a les 11.00 al Casal d’Associacions.

La Regidora de Sanitat, Gloria Ivars, vol agrair a tots els col·laboradors la seua participació desinteressada en aquesta III Setmana de la Salut. Així mateix anima a tots els veïns a participar en aquestes activitats saludables.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?