General

L’exposició “Arte reconfortante” i una xerrada sobre reiki inauguren la Setmana de la Salut de Benissa

Exposició de Pilar Bressó dins de la Setmana de la Salut 2012 a BenissaAhir van començar les activitats programades en la Setmana de la Salut, organitzada per la Regidoria de Sanitat de l’Ajuntament de Benissa i que es desenvoluparan fins el dissabte que ve, 20 d’octubre.

A les 19.30 va tindre lloc la inauguració de l’exposició de pintura “Arte reconfortante”, de l’artista Pilar Bressó. La seua obra es troba exposada a la sala d’actes del Centre Cultural fins el 2 de novembre. Els seus quadres intenten harmonitzar ambients, equilibrar l’energia o sanar l’ànima, segons comenta la pròpia autora.

A continuació va tindre lloc a la Seu Universitària una xerrada sobre iniciació al reiki a càrrec d’Isabel Lamas. Els assistents van tindre l’oportunitat de conèixer les claus d’aquest teràpia de sanació natural i van mostrar el seu interés a iniciar-se en ell. La terapeuta va indicar que tots els interessats a realitzar el taller complet hauran de posar-se en contacte amb ella mitjançant l’email ixatarablanca@gmail.com

La regidora de Sanitat, Gloria Ivars, ha recordat que tota aquesta setmana continuen les activitats amb més xerrades i tallers els detalls dels quals es poden consultar en el fullet de la Setmana de la Salut.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?