General

Roselló diu que hi ha prou aigua per a les 3.900 noves cases

El batle, Juan Bautista Roselló, va comentar ahir que les paraules del PSPV sobre la falta de recursos hídrics per la construcció de 3.900 noves cases al poble, és una forma més del PSPV d’alarmar “la població amb dades absolutament incorrectes i amb informació que, fins i tot, m’atreviria a dir que és falsa”.

El batle va reconèixer que “el PGOU, entre els seus elements de sostenibilitat, preveu que per a desenvolupar un PAI és necessari que hi haja aigua suficient”. A més, va afegir, que “no és cert que s’hagen aprovat 12 PAI, estan en tramitació, però no hi ha res segur”.

Per al batle, “el Departament d’aigües ha emés un informe en què diu que Benissa té disponibilitat d’aigua per a desenvolupar les 3.900 cases”. De fet, va dir que, “Benissa a dia d’avui té aigua més que suficient per a abastir el desenvolupament urbanístic del poble”. També va contestar als socialistes i va dir que estan interessats a unir la xarxa d’aigua a la dessalinitzadora de Xàbia per a garantir el subministrament.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?