General

Reiniciem Benissa organitza hui divendres l’activitat “Pensant la nova avinguda País Valencià”, una passejada guiada per dos professionals de l’arquitectura

Cartell de l'activitat
Cartell de l’activitat

La passejada té com a objectiu principal descobrir, de la mà de persones expertes en infraestructures urbanes, les diferents opcions que poden aplicar-se a la futura avinguda.

Este mateix divendres, la plataforma ciutadana Reiniciem Benissa organitza una activitat oberta al públic en general en la qual Eva Álvarez Isidro i Carlos Gómez Alfonso, docents de l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de la Universitat Politècnica de València, exposaran des d’un punt de vista expert i professional les possibilitats que s’obrin amb la transformació de l’actual travessia de la N-332 al seu pas per Benissa.

Eva Álvarez és subdirectora del departament de Projectes Arquitectònics de la UPV, membre del grup d’Investigació en Art i Arquitectura Contemporània i directora de la Càtedra d’Urbanisme i Gènere. Ha obtingut al llarg de la seua trajectòria diversos premis en l’àmbit de la docència així com en investigació. És autora de nombrosos llibres, publicacions en congressos o articles en revistes especialitzades.

Carlos Gómez és professor en el departament de Projectes Arquitectònics i forma part del Grup d’Investigació en Art i Arquitectura Contemporània. Autor de multitud de publicacions, articles i llibres és, també, professional de la fotografia arquitectònica.

Eva i Carlos aniran exposant durant el recorregut diferents conceptes d’arquitectura urbana com ara el carrer com a espai públic, els possibles eixamples i obertures, les seccions viàries i els seus diferents usos, l’aplicació de solucions verdes per a combatre el canvi climàtic o les diferents possibilitats pel que fa als paviments i drenatges.

L’activitat començarà a les 19 hores d’este divendres 14 d’octubre i el punt de trobada serà la font, en la plaça, i es farà un recorregut que passarà per la mateixa plaça Rei Jaume I, el passeig Dolors Piera i l’avinguda del País Valencià amb parades en els carrers Fray Humilde Soria, Teulada, Pare Melchor, Capità Cabrera, Bilbao, Ample, Calp i Joan de Joanes, per a finalitzar, aproximadament a les 21 hores, en el mirador dels Molins.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?