General

La futura avinguda País Valencià, la situació de l’habitatge o les eleccions locals del pròxim any, hui dimecres en el XVIII Fòrum Ciutadà de Reiniciem Benissa

Cartell del Fòrum de Reiniciem Benissa
Cartell del Fòrum de Reiniciem Benissa

La situació del comerç local, la previsió i actuació en els incendis forestals i el model turístic, són altres temes que la plataforma ciutadana tractarà en una reunió oberta a la ciutadania benissera.

Després de molt de temps sense poder organitzar reunions físiques a causa de les restriccions causades per la pandèmia, Reiniciem Benissa convoca el Fòrum Ciutadà número divuit, un espai de retrobament, debat i reflexió, per tal d’abordar temes d’actualitat entre la societat benissera.

Un d’ells serà la reconversió de l’actual travessia de la carretera nacional 332 al seu pas per Benissa, l’actual avinguda del País Valencià, en l’artèria principal del nucli urbà. El grup municipal de Reiniciem ja ha presentat a l’últim ple municipal una moció perquè s’engegue un procés participatiu on tinguen cabuda les diferents visions de la ciutadania i que ha estat aprovada per unanimitat de tots els grups polítics.

A més a més, les regidores i regidors de Reiniciem a l’Ajuntament de Benissa faran balanç de la seua gestió des de l’oposició durant el darrer any i explicaran com es presenten els últims vuit mesos de la present legislatura.

Per acabar, s’exposarà el que serà el full de ruta de Reiniciem Benissa pel que fa a les eleccions municipals en maig del pròxim any i quina és la planificació prevista pel que fa al procés de primàries, la confecció de la candidatura o l’elaboració del programa electoral participatiu.

El col·lectiu convida a tota la gent de poble a acudir al XVIII Fòrum Ciutadà de Reiniciem Benissa que tindrà lloc en el saló d’actes de l’espai cultural Les Cases del Batle (carrer de la Puríssima, 38) hui dimecres 5 d’octubre a partir de les 19.30 i fins a les 21 h.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?