Política

Reiniciem Benissa convoca hui dimecres 12 de Juny el XV Fòrum Ciutadà

Cartell del XV Fòrum Ciutadà
Cartell del XV Fòrum Ciutadà

Reiniciem Benissa convoca este dimecres 12 de juny, a les 20.00 hores, en el saló d’actes de la Seu Universitària, el XV Fòrum Ciutadà, acte obert a totes aquelles persones que se senten identificades amb els principis polítics de la plataforma ciutadana.

Un fòrum decisori per a la conformació del futur govern de l’Ajuntament de Benissa, el qual es votarà en el ple d’investidura del pròxim dissabte 15 de juny on es decidirà en qui recau l’alcaldia i quin serà el nou equip de govern que regirà el futur del poble ens els quatre anys vinents.

Les persones que conformen la plataforma han estat reunint-se durant les setmanes posteriors a les eleccions locals amb les diferents forces que poden integrar un govern alternatiu al Partit Popular. La intenció i voluntat de Reiniciem és ben clara: s’ha de propiciar un govern que reedite el pacte que en gener del 2017 va fer possible un govern progressista, feminista, plural, intercultural i responsable amb el medi ambient i el patrimoni local, material i cultural al capdavant de l’Ajuntament de Benissa, fent realitat així el motor de canvi que el poble necessita.

Totes estes negociacions i contactes amb les forces progressistes seran exposades en el Fòrum i, a més, s’explicaran quines són les diferents alternatives de formar govern amb les mateixes. Com sempre, serà la ciutadania present en l’acte qui decidisca el futur del grup municipal de Reiniciem Benissa a l’Ajuntament, conformat en esta ocasió per un total de cinc representants.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?