General

Reiniciem Benissa organitza la 1a Trobada de Voluntariat aquest divendres 16 de gener

Cartell de la 1a Trobada del Voluntariat de Reiniciem Benissa
Cartell de la 1a Trobada del Voluntariat de Reiniciem Benissa

Reiniciem Benissa ha convocat per a aquest divendres 16 de gener a les 20.00h a l’Arxiu Municipal la 1a Trobada de Voluntariat,  la qual consistirà en una sessió de treball amb l’equip de persones voluntàries que s’han adherit a la proposta. En primer lloc es donarà a conèixer el projecte global de Reiniciem i, seguidament, es realitzaran tallers participatius per a tractar, mitjançant dinàmiques de grup, diferents aspectes socials, mediambientals, culturals, polítics i de gestió municipal. Els resultats d’aquesta i de les properes convocatòries de voluntariat, ajudaran a crear les bases del programa electoral per a les eleccions del mes de maig.

Reiniciem Benissa indica en el seu comunicat que “continua així amb el procés de construcció col·lectiva i la seua línia participativa i oberta a la ciutadania amb l’objectiu de desenvolupar entre el major nombre de persones possible un model de poble adequat i consensuat. Aquest procés és impossible sense la participació activa de la ciutadania i per això les propostes per a la Benissa que volem i els mecanismes per posar-les en pràctica han de ser dissenyats col·lectivament”.

L’Equip de Voluntariat és un dels eixos sobre els quals s’articula Reiniciem Benissa junt al Fòrum Ciutadà i l’Equip Promotor i està obert a qualsevol persona o col·lectiu amb inquietuds i amb ganes de contribuir fent propostes constructives i intercanviant idees per a crear entre totes i tots la Benissa del futur.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?