General

Reiniciem Benissa aconsegueix que els autònoms siguen beneficiaris de les ajudes de la COVID-19

Logo de Reiniciem Benissa
Logo de Reiniciem Benissa

Al plenari del mes de maig es van veure clares certes realitats amb les quals ens trobem els regidors de l’oposició des que va començar la legislatura. Sabem el moment difícil en què ens trobem, i que venen temps incerts per davant també. Per tant, trobem molt positiva l’aprovació de les ajudes socials per part de l’Ajuntament, necessàries per a tantes famílies Lamentem, però, la mala comunicació que s’està donant de forma constant entre regidories i oposició, amb acords explicats a última hora i per insistència.

Pel que fa a les ajudes econòmiques a empreses, comerços i autònoms del poble, des de Reiniciem Benissa estem satisfetes de la feina feta. La col·laboració dels cinc partits presents a l’Ajuntament ha fet possible la creació d’unes bases concordes amb el que exigia el teixit empresarial i comercial de Benissa. L’esborrany inicial de les ajudes, per exemple, no contemplava la figura de l’autònom. Tanmateix, manifestem la nostra decepció per la publicitat enganyosa del govern, fent difusió de les ajudes abans d’estar aprovades i obviant la tasca realitzada pels membres de l’oposició.

En el ple també es va acordar l’adhesió al marc de contractació de la Diputació d’Alacant i la raó per la qual Reiniciem va votar en contra és molt senzilla. Aquest acord significa obrir la porta a la pèrdua de control sobre les contractacions, així com la pèrdua de capacitat de decisió per a incloure, per exemple, clàusules socials o beneficiar les xicotetes empreses de Benissa. I, francament, la Diputació d’Alacant no és el màxim exemple de transparència i equitat que tenim a la província.

També es va aprovar el Pla intern d’Igualtat, engegat en l’anterior legislatura. És un motiu de celebració tenir aquest pla per primera vegada, però Reiniciem va demanar al plenari, i seguirà demanant, constància en la seua execució, La responsabilitat de dur-lo avant i que no quede com un document més a un calaix, és responsabilitat principalment de la part política.

Reiniciem Benissa manifesta la seua disposició i bona voluntat per a treballar i acompanyar a l’equip de govern en totes aquelles iniciatives que ajuden al poble de Benissa, però demana respecte i comunicació fluida, ja que els benissers i benisseres es mereixen una corporació que treballe tota a una per millorar la vida.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?