General

Reiniciem Benissa denuncia la paralització de les reunions del PGOU i la falta de treball de l’ordenança del banc de terres

Logo de Reiniciem Benissa
Logo de Reiniciem Benissa

La plataforma ciutadana Reiniciem Benissa va denunciar en el ple ordinari del mes de novembre, celebrat el dimarts passat, que des de l’arribada del nou equip de govern de PP i CIBE a l’Ajuntament de Benissa, fa quasi mig any, no s’haja fet encara cap reunió amb l’oposició per a tractar d’avançar en aquest tema. El regidor Fer López va traure a la llum les paraules d’Isidor Mollà, el qual s’havia compromés en el seu dia a consensuar el PGOU i aprovar-lo provisionalment durant el mes d’octubre, dos aspectes que no s’han complert.

Per la seua banda, la regidora Carmen Giner va emfatitzar que l’ordenança del banc de terres que es portava al ple per a la seua aprovació provisional no havia estat treballada en les comissions informatives prèvies i que aquesta es presentava de forma incompleta i sense incorporar les propostes de Reiniciem Benissa, com eren que l’Ajuntament de Benissa aportara al banc de terres les seues parcel·les rústiques, impulsar ajudes a les persones interessades, oferir formació agrària i establir un pla de promoció d’aquesta ferramenta.

El ple també va servir per a aprovar una moció de Reiniciem Benissa perquè la Setmana de la Salut que organitza l’Ajuntament no oferisca activitats de promoció de pseudoteràpies sense cap criteri científic i que només busquen fins comercials. El text indica la necessitat de consultar prèviament als professionals de la sanitat i promocionar els hàbits saludables entre l’alumant de les escoles i l’institut de Benissa.

En el punt de precs i preguntes, la regidora Belén Ivars va sol·licitat que el Gabinet de Comunicació de l’Ajuntament de Benissa no es convertisca en un creador de xafardejos, vistes les últimes notes de premsa remeses, sense cap tipus d’utilitat pública i redactades amb to sensacionalista.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?