General

Promoció turística de Benissa i la resta de municipis d’Alacant a Rússia

El regidor de turisme de Benissa assisteix a la reunió sobre la promoció de la Costa Blanca a Rússia
El regidor de turisme de Benissa assisteix a la reunió sobre la promoció de la Costa Blanca a Rússia

El regidor de Turisme, Francesc Xavier Estupiñá, va participar ahir dimecres a la Vila Joiosa en la reunió convocada pel Patronat Provincial de Turisme de Costa Blanca i el sector turístic de la Marina Alta i Baixa a fi de promocionar la província d’Alacant a Rússia.

El Patronat de Turisme ha acordat establir noves estratègies de promoció conjunta amb empresaris, regidors i agents del sector turístic de diferents municipis de la Marina Alta i la Marina Baixa per a consolidar l’oferta turística de la província d’Alacant al mercat rus.

En la reunió mantinguda amb més d’una vintena d’empresaris, regidors i agents del sector turístic de les comarques de les Marines, el diputat de Turisme, Joaquín Albaladejo, ha apostat per potenciar la Costa Blanca juntament amb els empresaris en la pròxima Fira MITT de Moscou —considerat el tercer certamen turístic més important del món amb 90.000 visitants i més de 3.000 expositors—.

La iniciativa, que es durà a terme de forma conjunta entre el Patronat de Turisme i el sector empresarial alacantí, té com a objectiu fidelitzar i incrementar l’arribada de visitants a la província.

Durant la reunió, en la qual s’ha lliurat als assistents una llista amb les dades de contacte de diferents tour operadors i agents turístics del país eslau, Albaladejo també ha informat als professionals del sector sobre les necessitats i preferències que més valora el turista rus quan visita la nostra província pel que fa a serveis i prestacions.

Sobre aquest tema, Albaladejo ha destacat l’esforç que el Patronat Provincial realitza per crear vincles d’unió amb la Federació de Rússia, que permeten a les empreses i municipis alacantins promocionar els seus productes o serveis en aquest país.

Entre els empresaris i professionals de la zona que han participat aquest dimecres en la trobada de treball es trobaven el batle de la Vila Joiosa, Jaime Lloret, el president d’Hosbec, Antonio Mayor, el president de l’Associació d’empreses d’Apartaments de la Costa Blanca (APTUR), Manuel Cabezuelos, així com regidors de Turisme d’Altea, Benissa, Benidorm, Calp, Finestrat, L’Alfàs del Pi o Xàbia, entre altres municipis.

Workshops duts a terme a Rússia

En la trobada, Joaquín Albaladejo també ha aprofitat per a informar als assistents sobre els acords aconseguits pel Patronat Provincial de Turisme, el passat mes de setembre, durant la seua participació a Sant Petersburg i Moscou en diferents “workshops”.

A més, els ha traslladat el resultat de la trobada de treball mantinguda amb l’ambaixador de la Federació de Rússia a Espanya Yuri P. Korchagin a principis d’octubre, que li va traslladar la importància de vertebrar la promoció cap a altres ciutats del país eslau per expandir la marca Costa Blanca per tota la federació.

El Patronat de Turisme ha intensificat enguany les seues actuacions de promoció a la Federació Russa, amb la participació en la fira MITT de Moscou i la realització de diferents jornades de familiarització a la província, entre d’altres activitats.

Mercat rus

El turisme rus constitueix un dels mercats “prioritaris” per a la Costa Blanca, donada la seua projecció de creixement, el seu alt poder adquisitiu i la seua predisposició per a viatjar als països del Mediterrani, segons han explicat les mateixes fonts, els quals han recordat que en 2011 prop de 70.000 passatgers russos van arribar a l’aeroport de l’Altet.

El 2012, les noves connexions operades per les companyies Siberian Airlines —amb Moscou— i Rossiya Airlines —amb Sant Petersburg—, així com les línies de les companyies Transaero i Vim Avia han convertit la terminal alacantina en l’aeroport espanyol amb més enllaços amb Rússia.

A més, l’aerolínia Iberia ha anunciat un nou vol entre Alacant i Moscou que començarà a operar al novembre i que tindrà una freqüència setmanal.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?