Esports

El dimarts va tindre lloc al Club de golf Ifach de Benissa una jornada turística de familiarització

Panoràmica del Club de Golf Ifach de BenissaEl Patronat Provincial de Turisme de la Costa Blanca en col·laboració amb la Conselleria de Turisme i l’Associació de camps de golf de la província d’Alacant ha organitzat unes “Jornades Professionals de familiarització Golf Costa Blanca”, que s’han desenvolupat durant 3 dies en 3 camps de golf de la província. L’objectiu d’aquest programa ha estat ensenyar els coneixements necessaris sobre el món del golf d’una manera amena i pràctica. L’última d’aquestes jornades va tindre lloc dimarts passat 19 de juny en el Club de Golf Ifach de Benissa i va comptar amb una assistència d’una vintena de persones procedents d’oficines de turisme i empreses turístiques de la província d’Alacant.

L’acte de presentació i benvinguda va estar a càrrec del gerent del Club de Golf Ifach, Juan Moragues, la gerent de l’Associació de Camps de golf de la Costa Blanca, Cristina Carrera i el regidor de Turisme de Benissa, Francesc Xavier Estupiñá.

Durant la jornada es va aportar la informació més rellevant de l’evolució del golf, terminologia, conceptes bàsics i la relació directa que té aquest esport amb el turisme. Actualment es pot parlar d’un total de 56 milions de golfistes. Espanya és la destinació del 35% dels viatges de golf en el continent europeu i és el principal triat pel mercat alemany, britànic i suec, i el segon del francés.

Dels 30 camps de golf del País Valencià, Alacant és la província que major oferta concentra amb 18 camps i 3 pitch-and-putt. El clima excepcional i les bones comunicacions existents entre els camps, autopista, autovia i l’aeroport internacional de l’Altet, converteixen a la Costa Blanca en el lloc idoni per a la pràctica de golf.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?