General

Presenten el llibre de festes de la Puríssima Xiqueta

Acte de presentació del llibre de festes Puríssima Xiqueta 2014
Acte de presentació del llibre de festes

La Comissió de Festes Puríssima Xiqueta 2014 va presentar el llibre de festes d’enguany. A l’acte van assistir el batle, Juan Bautista Roselló, la regidora de Festes, Raquel Soliveres, el president de Festes, Vicent Martí i Mª Ángeles Ivars, del grup de treball del llibre. Entre el públic es trobaven nombrosos festers i també molts col·laboradors de l’espai literari. El president de la Comissió de Festes, Vicent Martí, va destacar el gran treball que ha fet el grup que s’ha encarregat de la confecció del llibre, ja que en un curt període de temps i amb un gran interés, han pogut traure a la venda els llibres. També s’ha treballat molt el tema de les fotografies i el disseny gràfic, dut a terme per una de les festeres, va ressaltar Martí. Els seus agraïments han anat dirigits també als col·laboradors literaris i a les empreses que participen en l’espai publicitari.

Cal ressaltar com a novetat que és el primer any que desapareix el blanc i negre i tot el llibre és en color, tant en la part literària com en la publicitària. A més en eixa part publicitària s’han incorporat fotografies antigues de Benissa perquè el llibre siga més entretingut. Cal prestar atenció a la fotografia anterior a la contraportada, una foto del “Cant a la Salve”, un acte cada vegada més participatiu. D’altra banda, la portada, obra de Carlos Ferrer Ibiza, destaca pel seu gran colorit i segons Martí, “representa perfectament la festa”. El llibre ja es pot adquirir a través de qualsevol fester amb una aportació a les festes de 30 euros. Mª Ángeles Ivars, una de les festeres, va desgranar el contingut del llibre, en les seues diferents seccions (saludes, fotos dels festers, programació, col·laboracions literàries, espai publicitari, etc.) .

El batle, Juan Bautista Roselló, va tancar l’acte afirmant que el llibre de festes s’ha convertit en un referent per a conéixer la cultura, patrimoni i la història del municipi. També va felicitar a tota la Comissió de Festes i a tots els col·laboradors pel magnífic treball realitzat i per l’esforç que han realitzat per a oferir una programació de festes tan completa i de qualitat.”

 


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?