General

Organitzen activitats de prevenció de la violència de gènere a l’IES Josep Iborra

La regidora Gloria Ivars amb el cartell de l'exposició sobre la violència de gènere a l'IES Josep Iborra de Benissa
La regidora amb el cartell de l’exposició

La regidoria d’Igualtat en coordinació amb la vicedirectora de l’IES Josep Iborra, Maria Josefa Ivars Arlandis, ha realitzat des del mes de novembre diferents activitats a l’Institut de Benissa dirigides a adolescents per a la prevenció de la violència de gènere.

El passat 9 de novembre es van impartir tallers de prevenció per als alumnes de primer de batxiller i des del passat 4 de desembre, es pot visitar l’exposició “No Tinc Amo” del Centre d’estudis sobre la Dona de la Universitat d’Alacant, a la qual s’acompanya com a material didàctic el test-semàfor per a frenar-detectar-previndre la violència de gènere que s’ha treballat en els diferents cursos amb els professors.

A partir del dimarts 18 de desembre comença l’activitat “Sunshine: les claus per a un sentiment amorós sa”, campanya de prevenció organitzada per l’àrea d’igualtat de la Diputació d’Alacant en la qual el municipi de Benissa ha sigut un dels sis municipis seleccionats per a realitzar-la.

Aquesta activitat es perllongarà fins el 22 de gener i es treballaran continguts com establir relacions amoroses basades en el respecte mutu o com resoldre conflictes sense violència.

La Regidora d’Igualtat Gloria Ivars ha manifestat que “la difusió de valors d’igualtat, prevenció de violència i resolució de conflictes entre el col·lectiu adolescent és una de les accions prioritàries del Pla d’Igualtat municipal de Benissa. Hem centrat des de la regidoria tots els nostres esforços en la prevenció treballant amb la gent jove benissera perquè ens sembla importantíssim eradicar qualsevol brot de violència entre els nostres joves”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?