General

Presenten la guia informativa sobre els drets assistencials a víctimes de violència de gènere

Maria Llopis,   regidora de la Dona, durant la presentació de la guia sobre els drets de les víctimes de la violència de gènere
Presentació de la guia

Dijous passat, dia 7, a les 18.30h, va tindre lloc en la Seu Universitària de Benissa, la presentació de la Guia Informativa sobre els Drets Assistencials a Víctimes de Violència de Gènere.

La Regidora de la Dona, Maria Llopis va ser l’encarregada de realitzar l’obertura de la presentació en la qual van intervindre professionals de l’Oficina Judicial de Coordinació Institucional de l’Audiència Provincial d’Alacant.

El sr. Carmelo Hernández i el sr. José Pablo Cuellar, Llicenciats en Psicologia i Dret respectivament, van poder explicar de manera senzilla els recursos i drets legals a la disposició de les víctimes, ressaltant que és responsabilitat de tots i cadascun de nosaltres denunciar si detectem una situació d’agressions físiques o verbals al nostre voltant.

Els assistents, entre els quals es trobaven un nodrit grup de tècnics responsables de serveis socials, policia local i guàrdia civil, van rebre un exemplar de la guia i una “papallona”, senyal d’identitat de la campanya “junts és possible”.

Després de la presentació es va obrir un torn de preguntes en què el públic va poder intervindre i expressar les seues opinions, destacant la intervenció d’una de les assistents que va relatar la seua experiència com a víctima de la violència de gènere i que va rebre l’aplaudiment sincer de tots els assistents per la seua valentia.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?