General

Èxit de participació en els actes contra la violència de gènere

Performance amb motiu del Dia contra la violència de gènere
Performance

El saló d’actes de la Seu Universitària de Benissa es va plenar de gom a gom per l’assistència de públic en les activitats que la Regidoria de la Dona de l’Ajuntament de Benissa en col·laboració amb la Seu Universitària, van programar dijous passat dia 25 de novembre.

La Vicerectora d’Extensió Universitària Josefina Bueno va ser la ponent de la xerrada “La dona en la pintura i en la literatura, àngel o dimoni? ” en la qual va analitzar els estereotips als quals se sotmet la dona en l’art. La xerrada va ser comentada per assistents a l’acte com “una de les xerrades més interessants i amb més nivell dels últims temps”.

Per la seua banda, des de la Regidoria de la Dona , la regidora Maria Llopis va agrair l’esforç i la implicació de l’Escola Municipal de Teatre de Benissa i va comentar que “des del principi, tant els professors com els alumnes es van il·lusionar amb el projecte”.

La performance “Davant la Violència de Gènere, Tu què fas?” , va expressar l’apatia de la societat davant aquesta xacra social. Els participants es van sentir plenament satisfets davant els aplaudiments del públic en aconseguir emocionar i sensibilitzar els assistents.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?