General

Associacions i veïns van participar a la Jornada de convivència contra la violència de gènere

La regidora d'Igualtat amb membrés de les associacions benisseres durant la jornada
La regidora d’Igualtat amb membrés de les associacions benisseres

Associacions i veïns de Benissa van acudir a la crida que, des de les Regidories d’Igualtat i Participació Ciutadana es va fer diumenge passat, 11 de novembre, per a participar en un jornada de convivència i recolzar la lluita contra la violència de gènere.

L’Agrupació Fotogràfica va estar fent fotos “d’estudi” a tots els que van acudir a la seua seu. ABAI va contar amb imatges les activitats que realitza i també va portar les seves caixes-niu o els seus paranys biològics contra la processionària. Per la seua banda, les mestresses de casa “van posar sobre la taula les seues cartes” i també el joc de parxís. Les AMPA de les escoles Manuel Bru, Pare Melchor i Institut Josep Iborra, es van unir fent un taller de galetes de les quals van gaudir els xiquets.

Grup de Muntanya Margalló va posar els seus “cascos” a tot el qui va voler participar en els seus “multijocs” . Tots van poder “deixar la seua petjada” en el mural que va fer l’Associació de Criança Amb Afecció i els més menuts s’ho van passar en gran en la ludoteca.

Vehícles Històrics va cridar l’atenció en portar uns curiosíssims vehicles. També es va poder aprendre a ballar “Kizomba” i gaudir de l’emotiu ball-relat que va preparar Art Performance i també de les danses populars de L’Esbard Dansaire. Mentrestant, el taller d’autoestima va haver de reforçar el nombre de cadires per la quantitat de dones que van acudir.

La jornada va tindre el seu punt culminant quan, per part dels representants polítics i de les associacions es van fer les lectures en contra de la violència de gènere. La Regidora Gloria Ivars, va agrair d’una manera especial l’esforç de les associacions que gràcies a la seua participació van fer possible aquesta convivència i va finalitzar les seues paraules amb el desig que en el futur no hi haja cap motiu per a commemorar el dia contra la violència.

La cloenda va ser el dinar de germanor en la qual alguns assistents van fer un brindis per aquesta jornada de convivència de repulsa contra la violència de gènere.


Comentaris a la notícia

Belén

Toca pues...


Voleu deixar un comentari a la notícia?