General

Vacunes contra la violència de gènere a Benissa

Taula de vacunes contra la violència de gènere a Benissa
Taula de la campanya

Dissabte passat, dia 24, amb motiu del dia contra la violència de gènere, es van situar a Benissa dos taules per a recollir compromisos contra la violència de gènere.

Aquesta campanya de vacunació contra la violència de gènere organitzada per l’associació de dones Matria ha comptat amb la col·laboració de la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament amb el seu suport tècnic facilitant les taules, la carpa i la infraestructura necessària per a l’esdeveniment així com la publicitat i les còpies dels compromisos.

Matria és una associació que treballa per a fer visible el problema del maltractament. Enguany la imatge era un semàfor que demanava un compromís a la societat per a actuar en aquests casos. La “vacuna” consistia en la signatura del compromís i la col·locació d’unes polseres amb els colors roig, groc i verd per a remetre al semàfor imatge de la campanya.

Les taules, situades a la plaça Jaume I i al mercat van estar ateses per dones voluntàries de la Xarxa de Dones de la Marina i també de l’associació Matria que, de les 9.00 fins les 14.00 van recollir els compromisos de les persones que s’apropaven a les taules.

Un total de 338 compromisos van ser signats per 104 homes i 234 dones en la seua majoria d’edats compreses entre els 21 i els 65 anys i també els seus suggeriments per a acabar amb la violència de gènere entre les quals destaquen “Educar en Igualtat”, “Enduriment de la justícia” “Més suport institucional”o “Denunciar”.

Gloria Ivars, regidora d’Igualtat ha agraït la generositat de les voluntàries que van col·laborar, “també desitge agrair de manera especial la tasca i dedicació de l’associació Matria que treballa per a aconseguir eradicar aquesta xacra social que és la violència de gènere que enguany ja ha acabat amb la vida de 43 dones”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?