General

Acaba el curs d’intervenció policial en matèria de violència de gènere

Policies assistents al curs d'intervenció policial
Policies assistents al curs

La regidora de la Dona, Gloria Ivars Martínez ha informat de la finalització dels cursos de formació en igualtat de gènere dirigits al personal municipal.

Aquests cursos s’emmarquen en el projecte “Igualtat Pública” que va ser subvencionat per la Diputació Provincial d’Alacant i que contemplaven tant mesures de conciliació laboral i familiar com la formació en igualtat de gènere del personal municipal.

Un total de 14 policies locals del nostre municipi s’han interessat pel curs anomenat “La Perspectiva de Gènere en la Intervenció Policial” que consta de 2 mòduls dedicats a la violència de gènere, un a delictes contra la llibertat sexual i un quart mòdul dedicat a les dones objecte de tracte de persones.

La regidora Gloria Ivars ha declarat “la formació és fonamental a l’hora d’atendre les víctimes de la violència de gènere. La realització d’aquests cursos ens permet complir amb els objectius del Pla d’Igualtat Municipal de Benissa aprovat en 2010 i que contemplava com a acció prioritària l’atenció i prevenció de la Violència de Gènere en col·laboració amb les àrees municipals i agents implicats”.

Ivars va voler recordar que, a més d’aquests cursos de formació en matèria de violència de gènere, la Regidoria de Dona ha preparat per a commemorar el 25 de novembre, dia contra la violència de gènere altres activitats com l’exposició I TU…QUÈ ETS? o la representació de l’obra de teatre “Mujeres de ojos grandes” diumenge que ve dia 4 de desembre a les 19h al Centre d’Art Taller d’Ivars.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?