General

Organitzen cursos d’igualtat de gènere per al personal municipal

La regidora de la Dona, Gloria Ivars Martinez ha informat del començament dels cursos de formació en igualtat de gènere dirigits al personal municipal.

Un total de 33 treballadores i treballadors s’han interessat per aquests cursos que tractaran sobre “La perspectiva de gènere en la generació documental pública” o “La conciliació laboral i personal en l’àmbit públic” entre d’altres. Els cursos, homologats per l’Institut Valencià d’Administracions Públiques, es realitzaran “on line” per no entorpir la jornada laboral i tindran una durada de 20h.

Aquests cursos s’emmarquen en el projecte “Igualtat Pública” que va ser subvencionat per la Diputació Provincial d’Alacant i que contemplaven tant mesures de conciliació laboral i familiar com la formació en igualtat de gènere del personal municipal.

La regidora de la Dona Gloria Ivars ha declarat “aquest projecte ens permet desenvolupar el Pla d’Igualtat Municipal, aprovat en 2010 per l’Ajuntament amb una aplicació efectiva de les accions assenyalades en incorporar la igualtat de sexes com a principi essencial que ha de guiar qualsevol actuació desenvolupada per l’Ajuntament de Benissa”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?