General

Nous cursos per a joves al mes de maig

Cartell del curs de photoshop
Cartell del curs de photoshop

La regidoria de Joventut, seguint amb la seua programació, ha organitzat per al pròxim mes de maig dos noves activitats dirigides a joves.

Al maig, arriba una nova edició del taller gratuït de preparació d’una entrevista de treball, l’objectiu principal de la qual és ajudar correctament als joves perquè afronten amb èxit una entrevista de treball. Aquesta activitat, impartida per una professional del món laboral, s’organitza conjuntament amb el Creama Benissa.

El taller, s’impartirà el dimecres 13 i el divendres 15, de 10.00 a 15.00 a Creama, i podran participar en ell, preferentment, els joves que tinguen entre 18 i 35 anys.

L’altra activitat que es durà a terme, tots els divendres, del 15 de maig al 19 de juny, de 19.00 a 21.00, serà el curs de Photoshop aplicat a la fotografia, organitzat amb la col·laboració de Robert Cabrera (Benilab).

El contingut del curs és el següent: introducció al photoshop, ajustos bàsics, introducció al disseny (eines bàsiques, selecció i capes), textos i objectes, i efectes i filtres.

Aquesta activitat, dirigida principalment a joves d’entre 16 i 35 anys, té un preu de 20 euros.

Les persones interessades en alguna de les anteriors activitats, podran inscriure’s fins al 12 de maig en el Casal Jove (965732352 o casaljove@ajbenissa.es ). Per a ambdues activitats les places són limitades.

Jorge Ivars, regidor responsable de l’àrea de joventut, va declarar que, des de la regidoria de Joventut, se segueix i se seguirà treballant per oferir diverses activitats, tant des d’un vessant lúdic com des d’un punt de vista formatiu i d’utilitat per a intentar satisfer les diferents necessitats dels joves.

A més va recordar que, encara que les activitats van dirigides principalment a joves de fins a 35 anys, sempre que queden places disponible podran inscriure’s persones majors a l’edat indicada.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?