General

La Regidoria de Joventut organitza cursos de Mac OS X, Photoshop i Cuina per al mes de març

Curs d'iniciació al Mac OS X
Curs d’iniciació al Mac OS X

Des de la Regidoria de Joventut es posa en marxa la programació d’activitats per a aquest mes de març, dirigides a xiquets i joves, segons ha informat el regidor de l’area, Jorge Ivars.

Durant el mes de març es farà un taller de cuina i dos cursos, concretament un de “Photoshop aplicat a la fotografia” i un altre de “creació de Podcast i imatge i video, nivell bàsic-mitjà per a Mac”.

D’aquestes tres noves activitats, la primera que es durà a terme serà el curs de MAC, que es farà tots els dissabtes de 10h a 14h al Casal Jove des de l’1 de març fins el 5 d’abril.

Els inscrits a aquest curs, de la mà d’experts, tindran una primera presa de contacte amb la versió Mavericks, nou sistema operatiu d’Apple, i totes les novetats de iOS 7, aprendran a preparar  un podcast i a manejar programes de muntatge de vídeo i àudio per a aquest sistema. A més s’ensenyaran a fer conversions de vídeo entre formats i a 3D, creació de fil musical i com compartir-ho entre equips,…

Els interessats s’hauran d’inscriure abans del 27 de febrer al Casal Jove. La inscripció per al curs és de 15 euros per al públic en general i de 5 euros per als socis de l’associació “Soymaquero”.

La següent activitat que es farà és el curs de Photoshop aplicat a la fotografia, organitzat conjuntament per la regidoria i l’Agrupació Fotogràfica de Benissa, en el qual es veuran els següents punts: introducció a Photoshop, ajustos de la imatge, eines bàsiques per a fotografia, treballar amb capes, tractament de la imatge i funcions addicionals (accions, droplets, automatismes, HDR, Photomerge).

Aquest curs, dirigit principalment a joves d’entre 16 i 35 anys, tindrà lloc tots els dijous, des del 6 de març fins el 10 d’abril, de 19h a 21h al Casal Jove. Les inscripcions es podran realitzar fins el 4 de març al Casal Jove. Les places són limitades i el preu és de 15 euros.

Finalment, vist l’èxit dels anteriors tallers de cuina conjuntament amb la Casa del Sol i la Lluna, s’ha organitzat un taller de fregits, el qual serà impartit a la Casa del Sol i la Lluna, per Encarna Soler, que serà l’encarregada d’ensenyar a cuinar als presents els rollets de primavera, tempura, coques argentines amb pasta fil·lo, samoses,…

Les persones que vulguen participar en aquest taller (tindran preferència els joves que tinguen entre 16 i 35 anys), podran inscriure’s fins el 6 de març, tant al Casal Jove com a la Casa del Sol i la Lluna. El preu del taller és de 15 euros amb material inclòs i les places són limitades.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?