General

Cursos d’informàtica i de cuina al Casal dels Joves

Cartell dels cursos del Casal dels Joves de Benissa
Cartell dels cursos del Casal dels Joves

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Benissa presenta les activitats que s’han programat per als joves (majors de 16 anys) durant el mes de febrer.

Tots els dilluns, del 16 de febrer al 30 de març, de 19.00 a 21.00, al Casal Jove, es durà a terme un curs bàsic mitjà de gestió d’OSX Yosemite, IOS 8, vídeo i maquetació i conferències a la xarxa, sent el programa del curs: gestió i configuració d’OSX Yosemite i IOS, integració i protecció d’aquests sistemes davant robatori o pèrdua; creació de correus electrònics segurs; maneig i captures de vídeo i àudio, per a la creació de vídeo o podcasting; i conversió dels fitxers creats per poder ser gravats en DVD o pujar-los a formats d’Internet.

A més, durant els mesos de febrer i març, per segona vegada, i vist l’èxit obtingut en l’anterior edició, es farà de nou el curs de creació de pàgines web, el qual es durà a terme a través del sistema gestor de continguts JOOMLA!, es dividirà en 6 punts, concretament: Introducció a Joomla! i què és un CMS?; instal·lació des de 0 de les versions 2.5 i 3.1; els 4 pilars bàsics de Joomla!(components, extensions, mòduls i plugins), personalització de Joomla! mitjançant plantilles; nocions de SEO i posicionament amb el sistema Joomla!; i fonaments de seguretat per a protegir la pàgina web creada.

Aquest curs, impartit per Vicente García, es farà al Casal Jove, tots els dijous, del 19 de febrer al 26 de març, de 19.00 a 21.00, i el seu preu és de 35 euros.

Finalment, pel 28 de febrer, d’11.00 a 13.30, a la Casa del Sol i la Lluna, s’ha programat un taller de cuina, organitzat i impartit per Encarna Soler, en col·laboració amb la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Benissa, i la Casa del Sol i la Lluna de la Fundació Abargues.

Els assistents a aquest taller, el preu del qual és de 15 euros, aprendran a fer una “Fondue Bourguignonne”. Mitjançant aquesta activitat, aprendran una manera original i divertida de cuinar la carn, principalment de ternera, en la mateixa taula. A més, s’aprendran a cuinar diferents tipus de salses per a acompanyar la carn.

Segons va indicar el regidor de Joventut, Jorge Ivars, tots els que estiguen interessats a fer alguna d’aquestes activitats, prèviament a l’inici de cada activitat, hauran d’inscriure’s al Casal Jove, situat al carrer Francisco Sendra, 2, 1e , bé enviant un correu electrònic a casaljove@ajbenissa.es o cridant al 965732352, en horari de dilluns a divendres de 9.30 a 14.00 i de 16.00 a 21.00, i els dissabtes de 10.00 a 13.00.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?