General

Nous tallers al Casal dels Joves

Cartell dels tallers del Casal dels Joves de Benissa
Cartell dels tallers del Casal dels Joves

Aquest mes de gener la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Benissa reprén la seua programació organitzant dos tallers per a xiquets i joves.

El taller “Art amb Picasso” serà la primera activitat que es durà a terme, concretament dilluns que ve 19 de gener, de 18h a 19h.

Tots els xiquets d’entre 5 a 12 anys podran conèixer, de la mà de Marga Cano, gerent de Pequetrup, al famós pintor i escultor, Picasso, així com les seues obres per a poder, posteriorment, realitzar la seua pròpia pintura.

Les inscripcions són de 5 euros amb material inclòs i podran fer-se al Casal dels Joves fins el 16 de gener. Les places són limitades.

L’altra activitat, que tindrà lloc el dissabte 31 de gener, de 17h a 19h, serà el taller de pals d’aigua organitzat pel Grup d’Artistes de Benissa (GAB).

En aquest taller, els participants (majors de 5 anys sense límit d’edat) construiran un pal d’aigua o de pluja amb tubs de cartró, arròs, llentilles, colors…., els quals s’exposaran en l’exposició que el GAB està organitzant per al pròxim mes de febrer al Centre d’Art Taller d’Ivars (quan finalitze l’exposició cada artista recollirà el seu pal d’aigua)

Els interessats podran informar-se i inscriure’s directament en l’associació gabbenissa@gmail.com o al Casal dels Joves fins el 29 de gener al Casal Jove (casaljove@ajbenissa.es o 965732352). El preu de la inscripció és de 6 euros amb material i berenar inclosos.

El regidor Jorge Ivars ha declarat que aquestes són dos de les activitats que s’estan organitzant per a aquest trimestre. A més va informar, que a partir d’aquest mes de gener, s’àmplia l’horari d’atenció al públic del Casal Jove, sent aquest de dilluns a divendres de 9.30h a 14h i de 16h a 21h, i els dissabtes de 10h a 13h, gràcies a la contractació que s’ha realitzat d’una jove aturada del municipi, a través del programa Salari Jove 2014.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?