General

Nous tallers per a joves durant el mes de febrer

Cartell del taller de massatge i relaxació amb espelmes fet a Benissa
Cartell del taller de massatge i relaxació

Com ja va avançar en roda de premsa el regidor de Joventut de l’Ajuntament de Benissa, Jorge Ivars, durant el mes de febrer, a més de les activitats permanents que es fan al Casal Jove, el pròxim mes es faran dos noves activitats. Aquestes són, el taller de massatge i relaxació i el taller de preparació d’entrevista de treball.

La primera activitat es durà a terme el dissabte 15 de febrer d’11h a 13h al Casal Jove i estarà dirigida preferentment a joves d’entre 14 i 35 anys. En aquest taller de massatge i relaxació amb espelmes s’aprendran tècniques senzilles de massatge relaxant i diverses tècniques de relaxació amb les quals es podran previndre dolors tensionals, controlar l’estrès i tonificar els músculs, previndre la fatiga, i alhora, proporcionant sensacions agradables amb l’aroma de les espelmes. Els interessats en aquesta activitat podran informar-se i inscriure’s fins el 13 de febrer al Casal Jove. La inscripció és de 3 euros i les places són limitades.

També al mes de febrer arriba una nova edició del taller gratuït “Com preparar correctament una entrevista de treball”. Aquesta activitat, impartida per una professional del món laboral, s’organitza conjuntament entre el Creama Benissa i la Regidoria de Joventut. El taller, s’impartirà els dies 18 i 21, de 9.30h a 14.30h al Creama i podran participar preferentment els joves que tinguen entre 18 i 35 anys. Les persones interessades podran inscriure’s fins el 14 de febrer al Casal Jove (965732352 o casaljove@ajbenissa.es). Igual que l’anterior activitat, les places són limitades.

Jorge Ivars, regidor de l’àrea de joventut, va declarar que des de la Regidoria de Joventut se segueix i se seguirà treballant per a oferir diverses activitats, tant des d’un vessant lúdic com des d’un punt de vista formatiu i d’utilitat per a intentar satisfer les diferents necessitats dels joves.

A més, va recordar que encara que les activitats van dirigides principalment a joves de fins a 35 anys, sempre que queden places disponible es podran inscriure persones majors a l’edat indicada.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?