General

La Regidoria de Joventut organitza uns tallers de complements florals i massatge i relaxació

Cartell dels tallers organitzats pel Casal Jove de Benissa
Cartell dels tallers

La regidoria de Joventut presenta, per al pròxim mes d’abril, nous tallers dirigits als joves.

Per primera vegada, gràcies a Pepa Martí, florista local, es realitzarà per als joves d’entre 15 i 35 anys, el taller de complements florals, on els participants podran crear els seus complements favorits, com per exemple tocats, polseres, collarets, fermalls, …, a partir d’adorns florals i altres materials.

Aquest taller, segons la demanda existent, es farà el divendres 5 d’abril de 17.00 a 20.00, o bé el dissabte 6 d’abril de 10.00 a 13.00, al Casal Jove.

Les persones interessades podran obtindre més informació i inscriure’s al Casal Jove fins el 4 d’abril. El preu del taller és de 20 euros inclòs el material.

Un altre dels tallers que es farà, és el de massatge i relaxació, mitjançant el qual s’aprendran tècniques senzilles de massatge relaxant i diverses tècniques de relaxació, amb les quals es podran previndre dolors tensionals, controlar l’estrès i tonificar els músculs, previndre la fatiga, i alhora, proporcionant sensacions agradables.

Aquesta activitat, que es farà el divendres 12 d’abril, de 17.00 a 20.00 o el dissabte 13 d’abril, de 10.00 a 13.00 (a concretar segons demanda), va dirigida als joves d’entre 12 i 35 anys.

Els interessats hauran d’inscriure’s abans de l’11 d’abril al Casal Jove. La inscripció és del 3 euros.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?