General

Noves activitats per a joves durant el mes de gener

Cartell de les activitats de joventut per al mes de gener
Cartell de les activitats de joventut per al mes de gener

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Benissa ha organitzat per a aquest mes de gener dues noves activitats dirigides als joves. Concretament un taller de cuina libanesa i un curs de presentacions eficaces amb Power Point.

La primera activitat que es durà a terme serà el taller de cuina libanesa, organitzat conjuntament amb la Casa del Sol i la Lluna i Encarna Soler, que serà l’encarregada d’impartir-lo.

Aquest taller, pensat per als joves que tinguen entre 16 i 35 anys, es farà el dissabte 18 de gener, d’11 a 14h, a la Casa del Sol i la Lluna, ja que compta amb les instal·lacions adequades per a desenvolupar l’activitat.

Les inscripcions, el preu de les quals són de 15 euros amb material inclòs, podran fer-se indistintament al Casal Jove o a la Casa del Sol i la Lluna, fins el 16 de gener. Les places són limitades.

Una altra activitat que començarà aquest mes de gener serà el curs de presentacions eficaces amb Power Point, dirigit a joves que tinguen entre 18 i 35 anys.

Aquest curs, estructurat en quatre sessions d’una hora de durada, es durà a terme els divendres 24 i 31 de gener, i 7 i 14 de febrer, de 18.30h a 19.30h, a l’aula d’informàtica que s’està habilitant al Casal Jove.

El curs serà impartit per José Maria Abellán Contreras, Enginyer en Telecomunicacions, i el preu del mateix és de 25 euros. Els interessats podran informar-se i inscriure’s al Casal Jove fins el 22 de gener al Casal Jove (casaljove@ajbenissa.es o 965732352).

El regidor de Joventut, Jorge Ivars, ha declarat que durant aquest trimestre, a més de les activitats consolidades, com són els cursos d’idiomes, ioga, … s’han programat diferents activitats, i les anteriors són un exemple d’això. Només espera que siguen del gust de tots els joves i hi haja una alta participació en cadascuna d’elles.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?