General

Normalització Lingüística posa en marxa una campanya d’adhesius de felicitació en Valencià

Adhesiu de felicitació en Valencià
Adhesiu de felicitació

La Regidoria de Normalització Lingüística de l’Ajuntament de Benissa ha preparat enguany, en col·laboració amb altres ajuntaments, una campanya de foment de l’ús del Valencià molt original per al municipi. En aquests dies, en plena Campanya de Nadal, es repartiran uns rotllos d’etiquetes adhesives redones de felicitació, realitzades en or mat amb impressió en or brillant, amb les llegendes: Per molts anys, Feliç dia i Felicitats. Aquesta campanya va dirigida als comerços, botigues i establiments que disposen de productes idonis per a fer paquets de regal.

Aquesta iniciativa s’inclou en el Pla de promoció del Valencià en el comerç que ha dissenyat el departament de Normalització Lingüística, i que tindrà continuïtat amb el repartiment de cartells normalitzadors sobre diversos temes relacionats amb el comerç.

Els establiments interessats en participar en aquesta campanya que encara no tinguen aquest material, podran arreplegar-lo, de manera totalment gratuïta, a l’Oficina de Promoció i ús del Valencià de Benissa (OPUV), situada a la segona planta del Centre Cultural. L’horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00. Els comerciants també poden sol·licitar els rotllos d’etiquetes per telèfon al 965 731 313, o per correu electrònic a l’adreça envalencia@ayto-benissa.es


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?