General

La Regidoria de Normalització Lingüística informa dels exàmens de la JQCV

Tríptic de recursos en Valencià a Internet
Tríptic dels recursos

La Regidoria de Normalització Lingüística de l’Ajuntament de Benissa informa que s’ha obert el termini de presentació de sol·licituds per a realitzar els exàmens de la Junta Qualificadora de Coneixements del Valencià (JQCV). El segon període de matrícula comprèn del 15 al 30 de setembre de 2010. Així mateix comunica que els drets d’examen s’estableixen en 10’80 euros per nivell.

Els nivells als quals s’opta són Coneixements Orals, Grau elemental, Grau mitjà, Grau superior, Llenguatge als mitjans de comunicació, Llenguatge administratiu i correcció de textos. Les proves s’efectuaran des del 6 fins al 27 de novembre.

Les persones interessades a inscriure’s poden arreplegar l’imprès a l’Oficina de Promoció i ús del valencià, on els aclariran qualsevol dubte i els ajudaran a emplenar el model d’inscripció per a les proves de la JQCV. També podeu rebre més informació visitant la pàgina web de la Conselleria d’Educació de la Generalitat Valenciana.

Així mateix, l’Oficina de promoció i ús del valencià ha editat, conjuntament amb els serveis lingüístics d’altres ajuntaments, un tríptic informatiu sobre els Recursos per a l’aprenentatge de valencià en internet, on apareix una selecció de la infinitat de recursos que hi ha a la xarxa sobre l’autoaprenentatge de valencià, diccionaris, gramàtiques i criteris lingüístics, traductors automàtics i programaris, a l’abast dels interessats.

Podeu contactar amb l’Oficina de Promoció del Valencià i rebre més informació sobre les proves de la JQCV, així com arreplegar el tríptic dels recursos a:

Oficina de Promoció i ús del valencià. Regidoria de Normalització lingüística.
c/ Pare Andreu Ivars, núm. 21, 2ª. (Centre Cultural). Tel. 96 5731313.
Correu electrònic envalencia@ayto-benissa.es


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?