General

La Regidoria de Normalització Lingüística edita cartells en Valencià per a la campanya de rebaixes

El regidor de Normalització Lingüística amb el president d'ACEB mostrant els cartells de rebaixes en Valencià
Presentació dels cartells de rebaixes

La Regidoria de Normalització Lingüística de l’Ajuntament de Benissa ha volgut continuar amb la campanya de les rebaixes a Benissa, ja que a juliol quan comence la campanya de rebaixes que inicien els establiments comercials benissers, es podran contemplar els cartells anunciadors en Valencià que aquesta regidoria ha repartit per tots els comerços del poble coordinats amb l’Associació de Comerciants i Empresaris de Benissa (ACEB).

Aquesta iniciativa s’inclou en el pla de promoció del valencià en el comerç que ha dissenyat el Departament de Normalització Lingüística i que tindrà continuïtat amb el repartiment de cartells normalitzadors sobre diversos temes relacionats amb el comerç.

Els comerços interessats en participar en aquesta campanya que encara no tinguen el material, poden arreplegar els models diferents de cartells anunciadors de les rebaixes, en horitzontal i vertical, de manera totalment gratuïta, a l’Oficina de Promoció i ús del Valencià de Benissa (OPUV), situada a la segona planta del Centre Cultural. L’horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00. Els comerciants també poden sol·licitar els cartells per telèfon, en el 965731313, o per correu electrònic enviant un missatge a l’adreça envalencia@ayto-benissa.es


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?