General

La Regidoria de Normalització Lingüística fa una festa per als alumnes dels cursos gratuïts de Valencià

El divendres 13 de juny, a les 20.30h., al pati de l’antic Institut “Josep Iborra”, la Regidoria de Normalització Lingüística de Benissa, a través de l’Oficina de Promoció i ús del Valencià, ha preparat una festa d’acomiadament per als alumnes dels cursos gratuïts de Valencià que ha portat a terme aquesta Regidoria durant aquest curs escolar que ja s’acaba. Concretament van començar a principi d’any i han acabat a mitjans de juny.

Els cursos, que han estat dirigits tant a les mares i pares de xiquets escolaritzats en Valencià de les escoles “Manuel Bru” i “Pare Melchor”, com a residents europeus i a residents castellanoparlants, van comptar amb 87 alumnes inscrits, dels quals 62 han aconseguit acabar el curs amb aprofitament, als quals els lliurarem un diploma.

El regidor de normalització lingüística, Xavi Tro, també vol aprofitar aquest comunicat per agrair la magnífica tasca portada a terme per les 2 professores de l’EPA, Araceli Buigues i Creu Bordes, així com a les AMPA i equips directius de les dues escoles que han deixat les seues aules per què es pogueren impartir els cursos allà mateix, buscant la major comoditat per a les mares i pares que han assistit a aquestos cursos.

En el mateix acte també els lliurarem un diploma com a agraïment a les 6 parelles del programa Voluntariat pel Valencià a Benissa. Aquest projecte de participació lingüística, que compta amb el suport d’Escola Valenciana. Federació d’associacions per la llengua, té com a objectiu posar en contacte voluntaris (ensenyants i aprenents) que volen destinar una hora a la setmana a conversar amb persones que volen llançar-se a parlar la nostra llengua, i remarcar que al nostre poble, en el primer any hem aconseguit unir a 12 persones que continuen aquest programa amb èxit.

La jornada acabarà amb un còctel per a tots els assistents i l’actuació del grup Tres fan ball, al pati de l’antic Institut “Josep Iborra” cap a les 22.30h.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?